Benvingudes I benvinguts
a Les Moles Events!

Esdeveniments i celebracions en un espai únic al territori on paisatge, professionalitat i alta gastronomia s’uneixen per crear moments irrepetibles. La cuina del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol, i el nostre entorn idíl·lic són la combinació perfecta per celebrar l’amor, la vida, l’amistat, els èxits empresarials, i tot allò que vos pugueu imaginar!

CASAMENTS

«Als casaments de Les Moles Events volem transmetre la diversió i el joc de la nostra cuina als vostres invitats però, sobretot, volem portar a taula la garantia de l’alta gastronomia. I tot això, en un entorn màgic per crear moments memorables en el vostre dia.»

Jeroni Castell

CELEBRACIONS

Celebracions úniques, plenes de detalls, divertides, originals i personalitzades, tot amb la garantia de l’alta gastronomia.

CÀTERINGS

Si ja compteu amb l’espai per celebrar el vostre esdeveniment, afegiu-hi la gastronomia i la professionalitat de Les Moles Events i convertiu este dia en un èxit.

NITS D’ESTIU

Un esdeveniment cultural únic on l’alta gastronomia es fusiona amb grans espectacles artístics envoltats d’un un entorn privilegiat i únic com és la pedrera de Les Moles.

EMPRESES

Unim professionalitat, rigorositat, espais versàtils i cuina d’autor per als teus esdeveniments d’empresa amb Les Moles Events.

ESPAIS

A Les moles comptem amb una gran varietat d’espais interiors i exteriors per a que pogueu escollir les que millor s’adapten al vostre esdeveniment: dos salons de banquets, més de 6000 m2 de jardins, una zona de cerimònies, un escenària amb 4000W de potència, i molt més!