Benvingudes I benvinguts
a Les Moles Events!

Esdeveniments i celebracions en un espai únic al territori on paisatge, professionalitat i alta gastronomia s’uneixen per crear moments irrepetibles. La cuina del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol, i el nostre entorn idíl·lic són la combinació perfecta per celebrar l’amor, la vida, l’amistat, els èxits empresarials, i tot allò que vos pugueu imaginar!

CASAMENTS

«Als casaments de Les Moles Events volem transmetre la diversió i el joc de la nostra cuina als vostres invitats però, sobretot, volem portar a taula la garantia de l’alta gastronomia. I tot això, en un entorn màgic per crear moments memorables en el vostre dia.»

Jeroni Castell

FOODTRUCK

Descobreix un món d’oportunitats gastronòmiques per al teu esdeveniments…

CELEBRACIONS

Celebracions úniques, plenes de detalls, divertides, originals i personalitzades, tot amb la garantia de l’alta gastronomia.

CÀTERINGS

Si ja compteu amb l’espai per celebrar el vostre esdeveniment, afegiu-hi la gastronomia i la professionalitat de Les Moles Events i convertiu este dia en un èxit.

NITS D’ESTIU

Un esdeveniment cultural únic on l’alta gastronomia es fusiona amb grans espectacles artístics envoltats d’un un entorn privilegiat i únic com és la pedrera de Les Moles.

EMPRESES

Unim professionalitat, rigorositat, espais versàtils i cuina d’autor per als teus esdeveniments d’empresa amb Les Moles Events.

ESPAIS

A Les moles comptem amb una gran varietat d’espais interiors i exteriors per a que pogueu escollir les que millor s’adapten al vostre esdeveniment: dos salons de banquets, més de 6000 m2 de jardins, una zona de cerimònies, un escenària amb 4000W de potència, i molt més!