Casaments

EL VOSTRE MENÚ A MIDA

Els menús per a casaments del nostre restaurant són totalment fets a mida. Podreu escollir, en funció dels vostres gustos, cadascun dels plats a partir d’una gran oferta preparada per a vatros pel nostre xef, Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sols Repsol. Amb un producte de qualitat i de territori, la creativitat s’ha convertit en l’eina fonamental de la cuina de Les Mole. A més, amb la nostra carta, tindreu la possibilitat d’incloure showcookings en directe per als aperitius a través de diferents estacions disponibles, aconseguint així la interacció entre els vostres invitats i la cuina. 

INTERIOR O EXTERIOR?

El saló interior combina una atmosfera càlida i rústica amb el toc d’avantguarda que mai pot faltar a Les Moles. El nostre saló interior de banquets és un espai versàtil que s’adapta fàcilment als vostres gustos. 

En canvi, si teniu pensat casar-vos a l’estiu a la nit, us imagineu un entorn més idíl·lic que enfront de la pedrera il·luminada i el menjador a l’aire lliure?

LA CEREMÒNIA

 A Les Moles Events hem creat l’espai ideal per als casaments a l’aire lliure. Una magnífica zona de cerimònies enfront de la pedrera i rodejada de més de 6.000m2. 

L’equip de Les Moles vos acompanyarà durant tot el procés d’organització i execució de l’esdeveniment. Mentre resoleu l’apartat gastronòmic amb el xef Jeroni Castell, la nostra gestora d’esdeveniments estarà a la vostra disposició per escoltar-vos, ajudar-vos, aconsellar-vos i organitzar la vostra boda ideal. A més, estarà present el dia de la celebració per assegurar-se que tot surti tal com ho heu somiat i planificat i per a que vatros no vos hagueu de preocupar de res més que de gaudir del dia!

 

Per la gastronomia

Els menús per a casaments del nostre restaurant son totalment fets a mida. Podreu escollir, en funció dels vostres gustos, cadascun dels plats a partir d’una gran oferta preparada per a vatros pel nostre xef, Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos SOLS Repsol. Amb un producte de qualitat i de territori, la creativitat s’ha convertit en l’eina fonamental de la cuina de Les Moles. A més, amb la nostra carta, tindreu la possibilitat d’incloure showcookings en directe per als aperitius a través de diferents estacions disponibles, aconseguint així la interacció entre els vostres invitats i la cuina.

EL RESSOPÓ

Oferim un assessorament integral amb tot tipus de serveis per completar el vostre dia: cerimònia als jardins, transport, música en viu per als aperitius, decoració floral, DJ, orquestres, monitors infantils, etc. amb l’únic objectiu de garantir l’èxit d’este dia tan especial, buscant l’excel·lència i, sobretot, fent que els nuvis no s’hagin de preocupar de res. Però el nostre servei extra preferit, és EL RESSOPÓ! Oferim d’una manera molt divertida i gamberra per fer un break entre copes. A més, hem adaptat una zona chill out al costat de la pedrera per seure en bona companyia i uns snacks… UN PLA INSUPERABLE. 

els NOSTRES jardins

Els nostres jardins ofereixen infinites possibilitats, disposem de més de sis mil metres de jardins amb una pedrera, il.luminada a les nits, com a teló de fons perfecte per a celebrar el vostre enllaç, gaudir dels aperitius o acabar la festa en una zona acondicionada amb un escenari de 60 m2 situat davant la pedrera, per acollir espectacles musicals i tot tipus d’actuacions.

Per l’exclusivitat

Amb Les Moles Events tindreu la garantia de gaudir del vostre dia en un entorn reservat exclusivament per a vosaltres. Un cop formalitzada la reserva, tots els espais de Les Moles Events quedaran tancats i disponibles exclusivament per la celebració del vostre enllaç.