Casaments

Per la personalització

A Les Moles Events volem que cada casament sigui únic, fet a mida. Som conscients de la importància d’este dia en la vida del nuvis i, per això, fem tot el necessari per a que este dia sigui el reflex de la vostra idea. L’equip de les Moles Events escoltarà totes les inquietuds que pugueu tindre, vos aconsellarà i executarà les vostres idees per aconseguir la singularitat en este dia tan especial.

Per la professionalitat

L’equip de Les Moles vos acompanyarà durant tot el procés d’organització i execució de l’esdeveniment. Mentre resoleu l’apartat gastronòmic amb el xef Jeroni Castell, la nostra gestora d’esdeveniments estarà a la vostra disposició per escoltar-vos, ajudar-vos, aconsellar-vos i organitzar la vostra boda ideal. A més, estarà present el dia de la celebració per assegurar-se que tot surti tal com ho heu somiat i planificat i per a que vatros no vos hagueu de preocupar de res més que de gaudir del dia!

Per la gastronomia

Els menús per a casaments del nostre restaurant són totalment fets a mida. Podreu escollir, en funció dels vostres gustos, cadascun dels plats a partir d’una gran oferta preparada per a vatros pel nostre xef, Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos SOLS Repsol. Amb un producte de qualitat i de territori, la creativitat s’ha convertit en l’eina fonamental de la cuina de Les Moles. A més, amb la nostra carta, tindreu la possibilitat d’incloure showcookings en directe per als aperitius a través de diferents estacions disponibles, aconseguint així la interacció entre els vostres invitats i la cuina.

Per la gastronomia

Els menús per a casaments del nostre restaurant son totalment fets a mida. Podreu escollir, en funció dels vostres gustos, cadascun dels plats a partir d’una gran oferta preparada per a vatros pel nostre xef, Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos SOLS Repsol. Amb un producte de qualitat i de territori, la creativitat s’ha convertit en l’eina fonamental de la cuina de Les Moles. A més, amb la nostra carta, tindreu la possibilitat d’incloure showcookings en directe per als aperitius a través de diferents estacions disponibles, aconseguint així la interacció entre els vostres invitats i la cuina.

Pels detalls

Oferim un assessorament integral amb tot tipus de serveis per completar el vostre dia: cerimònia als jardins, transport, música en viu per als aperitius, decoració floral, DJ, orquestres, monitors infantils, etc. amb l’únic objectiu de garantir l’èxit d’este dia tan especial, buscant l’excel·lència i, sobretot, fent que els nuvis no s’hagin de preocupar de res.

Pels jardins

Els nostres jardins ofereixen infinites possibilitats, disposem de més de sis mil metres de jardins amb una pedrera, il.luminada a les nits, com a teló de fons perfecte per a celebrar el vostre enllaç, gaudir dels aperitius o acabar la festa en una zona acondicionada amb un escenari de 60 m2 situat davant la pedrera, per acollir espectacles musicals i tot tipus d’actuacions.

Pels menjadors

El restaurant compta amb un saló de banquets interior totalment diàfan i amb una decoració moderna, funcional i molt acord amb l’entorn i amb la nostra idea d’espai de noces. Amb capacitat per a més de 300 comensals, podreu gaudir del banquet i del ball al mateix espai.

O si ho preferiu i el temps ho permet, podeu fer al banquet al menjador exterior, també amb capacitat per a més de 300 persones i envoltat de la imponent pedrera.

Per la cerimònia

Les impressionants parets de pedra i els nostres jardins amb fruiters, oliveres, garrofers I plantes de territori, son l’entorn perfecte per convertir la vostra celebració en un record inesborrable. L’espai de cerimònies, amb capacitat per a unes 200 persones, compta amb tot l’equipament necessari.

Per l’exclusivitat

Amb Les Moles Events tindreu la garantia de gaudir del vostre dia en un entorn reservat exclusivament per a vosaltres. Un cop formalitzada la reserva, tots els espais de Les Moles Events quedaran tancats i disponibles exclusivament per la celebració del vostre enllaç.

Per l’exclusivitat

Amb Les Moles Events tindreu la garantia de gaudir del vostre dia en un entorn reservat exclusivament per a vosaltres. Un cop formalitzada la reserva, tots els espais de Les Moles Events quedaran tancats i disponibles exclusivament per la celebració del vostre enllaç.