Benvingudes i benvinguts al Restaurant Les Moles!

Proximitat + tÈcnica + diversió

Amb una estrella Michelin, una estrella Verda i dos Sols Repsol, a Les Moles volem oferir-vos una experiència gastronòmica única. La cuina d’autor del nostre xef Jeroni Castell existeix en un equilibri entre el producte de territori, la tècnica, la diversió, la reflexió, les raïls i l’atreviment. I el celler de Carmen Sauch, la nostra sommelier i maître, és imprescindible per entendre la filosofia de Les Moles. Singularitat, proximitat i sostenibilitat són un valor afegit del nostre restaurant.

Els nostres menús

Qui som? D’on venim? Què ens mou? Què hem après? Com som? On vivim? Què mos fa emocionar? On volem anar? Dins la nostra oferta gastronòmica – tres menús degustació, un menú a la carta i un menú setmanal – trobareu la resposta a estes preguntes.

Les moles

Les Moles és el projecte de vida d’una família sencera que treballa apassionadament. Primer Jeroni Castell i Carmen Sauch, i ara també els seus fills Pau i Roger, treballen dia a dia per seguir creixent sense parar mai de caminar. Per als Castell-Sauch, la gastronomia és una manera de viure. 

El nostre celler

El celler de Carmen és un referent al nostre territori i busca, per damunt de tot, la sostenibilitat, la singularitat i la proximitat, però sense deixar de banda altres vins extraordinaris procedents de diferents llocs del món. Quasi 70 D.O. i prop de 400 referències nacionals i internacionals vos esperen a la nostra bodega.

Treballa a Les Moles

Si vols formar part del nostre equip, envia’ns el teu currículum i ens posarem en contacte amb tu.