Menús

Menú degustació
INTROSPECTIVA

Reflexionar sobre els límits de la cuina. Mos fa temor la interdisciplinarietat quan parlem de gastronomia? Qui posa els límits? Descobrir on acaba el passat i comença el futur. Hi ha alguna diferència? Transgressió i subversió de la tradició. És un tabú al nostre territori? Transgredir vol dir perdre les raïls? I este territori on habitem, de què està fet? Quins mitjans tenim per comprendre’l i entendre’l? Quins mitjans podem aportar-hi natros per que s’entenga?

EL CAMÍ QUE HEM FET

30 tastos per a 30 anys

Un projecte de vida com el nostre només és possible si el que el mou és la passió. Per a natros, la cuina és una manera de viure, una manera de veure i entendre tot lo que mos envolta i és la nostra font preferida d’aprenentatge. Proximitat, tècnica i diversió son els eixos sobre els quals orbita tot allò que surt de la nostra cuina, son l’epicentre de totes les transformacions I de la nostra evolució. La nostra filosofia, els nostres valors, la nostra manera de pensar i d’entendre tot allò que ens envolta han de ser un reflex al plat.

Menú de tast VEGETARIÀ

Una alternativa especialment pensada per a les persones vegetarianes per disfrutar amb tota la intensitat de l’experiència gastronòmica que vos ofereix la cuina de Les Moles.

Menú TRADICIÓ

El nostre menú setmanal, una proposta amb una excel·lent relació de qualitat i preu, que varia cada setmana però que sempre consta de tres aperitius, un entrant fred, un arròs, un peix, una carn i unes postres.

Menú A LA CARTA

A Les Moles busquem la perfecció a taula. Oferir-vos sempre la nostra millor versió és la nostra prioritat. Per això, vos oferim el Menú a la carta, un menú fet a mida on podreu combinar mitges racions i dissenyar una proposta pròpia que vos permetrà intensificar la vostra experiència gastronòmica.