Menús

Menú degustació
11.465 dies + 99°C

L’experiència, la innovació i l’entorn són l’eix sobre el que s’ha elaborat el nou menú degustació 11.465 dies + 99°C.

11.465 són els dies que han passat des de que vam obrir Les Moles, el 5 de desembre de 1992, fins al 26 d’abril, dia en què es podrà degustar per primera vegada el nou menú. Esta xifra és l’experiència acumulada, la nostra evolució, tot el que hem après.

El símbol de + del títol representa el nou espai Les Moles I+Dentitat, estrenat recentment i pensat per al treball creatiu, la innovació i l’atreviment on investigar i experimentar noves tècniques i productes. Per últim, els 99°C representen la idiosincràsia del territori on està situat el restaurant, un lloc on l’aigua no vull a 100°C com marca la teoria sinó a un grau per sota, i que dona sentit a tot el que s’hi fa.

EL CAMÍ QUE HEM FET

30 tastos per a 30 anys

Un projecte de vida com el nostre només és possible si el que el mou és la passió. Per a natros, la cuina és una manera de viure, una manera de veure i entendre tot lo que mos envolta i és la nostra font preferida d’aprenentatge. Proximitat, tècnica i diversió son els eixos sobre els quals orbita tot allò que surt de la nostra cuina, son l’epicentre de totes les transformacions I de la nostra evolució. La nostra filosofia, els nostres valors, la nostra manera de pensar i d’entendre tot allò que ens envolta han de ser un reflex al plat.

Menú de tast VEGETARIÀ

Una alternativa especialment pensada per a les persones vegetarianes per disfrutar amb tota la intensitat de l’experiència gastronòmica que vos ofereix la cuina de Les Moles.

Menú TRADICIÓ

El nostre menú setmanal, una proposta amb una excel·lent relació de qualitat i preu, que varia cada setmana però que sempre consta de tres aperitius, un entrant fred, un arròs, un peix, una carn i unes postres.

Menú A LA CARTA

A Les Moles busquem la perfecció a taula. Oferir-vos sempre la nostra millor versió és la nostra prioritat. Per això, vos oferim el Menú a la carta, un menú fet a mida on podreu combinar mitges racions i dissenyar una proposta pròpia que vos permetrà intensificar la vostra experiència gastronòmica.