L’espai

El restaurant Les Moles està ubicat en una antiga pedrera on es fabricaven moles per als molins d’oli d’oliva, d’aquí el nom. Este fet distintiu confereix al restaurant una singularitat única, tant per les imponents parets de pedra que l’envolten com per la casa on està ubicat, l’antiga vivenda i magatzem de la que va ser una de les primeres pedreres d’Ulldecona.

La sala

La nostra sala és un reflex de la filosofia gastronòmica de Les Moles, que uneix tradició i proximitat amb tècnica i avantguarda. Esta dualitat s’explicita, d’una banda, amb les parets de pedra originals que envolten el menjador i representen la proximitat, que parlen d’arquitectura vernàcula, de les nostres raïls, de l’autenticitat, de la pedra d’Ulldecona. Tot això combina a la perfecció amb la part avantguardista de la nostra sala, on conflueixen modernitat amb creativitat i tècnica.

La cuina

La cuina també s’ha anat transformant al llarg dels anys. Poc a poc l’hem anat ampliant, amb molt esforç, dedicació i perseverança, fins a arribar a la cuina que tenim avui: un espai versàtil, ampli i molt ben equipat que ens permet seguir creixent a nivell gastronòmic per poder oferir-vos cada dia la nostra millor versió.