L’espai

El restaurant Les Moles està ubicat en una antiga pedrera on es fabricaven moles per als molins d’oli d’oliva, d’aquí el nom. Este fet distintiu confereix al restaurant una singularitat única, tant per les imponents parets de pedra que l’envolten com per la casa on està ubicat, l’antiga vivenda i magatzem de la que va ser una de les primeres pedreres d’Ulldecona.

L'HORT BIODINÀMIC

L’hort biodinàmic va ser un punt d’inflexió de sostenibilitat molt important per al nostre restaurant. Durant 10 anys vam tenir un hort ecològic, i l’any 2021 vam fer el pas de fer-lo biodinàmic. L’agricultura biodinàmica busca fer productes de molta alta qualitat. Té un sabor, un aroma, i una consistència que es diferencia molt clarament dels tipus d’agricultura que existeixen avui en dia. Fa també que la planta estigue qualitativa i quantitativament molt sana, i per tant, fa que los plats que se serveixen al restaurant siguen espectaculars. 

La sala

La nostra sala és un reflex de la filosofia gastronòmica de Les Moles, que uneix tradició i proximitat amb tècnica i avantguarda. Esta dualitat s’explicita, d’una banda, amb les parets de pedra originals que envolten el menjador i representen la proximitat, que parlen d’arquitectura vernàcula, de les nostres raïls, de l’autenticitat, de la pedra d’Ulldecona. Tot això combina a la perfecció amb la part avantguardista de la nostra sala, on conflueixen modernitat amb creativitat i tècnica.

La cuina

La cuina també s’ha anat transformant al llarg dels anys. Poc a poc l’hem anat ampliant, amb molt esforç, dedicació i perseverança, fins a arribar a la cuina que tenim avui: un espai versàtil, ampli i molt ben equipat que ens permet seguir creixent a nivell gastronòmic per poder oferir-vos cada dia la nostra millor versió.

EL CELLER

A casa nostra vos oferim una cuina de territori amb una personalitat i un segell propi que la fan única i singular; és una cuina que demana una bodega a l’altura, que sigui un referent al nostre territori i que busqui proximitat, però sense deixar de banda altres vins extraodrinaris procedents de diferents llocs del món. QUasi 70 D.O. i prop de 400 referències nacionals i internacionals vos esperen a la nostra bodega.

Carmen Sauch, la nostra sommelier, escull vins i escumosos amb ca`racter i personalitat propis, amb històries que parlen d’esforç, de compromís amb l’entorn, d’arraïlament i respecte amb la terra. Alguns parlen de tècnica, d’altres de tornar a les raïls. Fins i tot, algun parla de viatges al futur. Són vins que expliquen històries i que reflecteixen la personalitat del viticultor i el seu entorn. 

Els nostres vins

L’any 2012, amb molta il·lusió i moltes ganes d’emprendre noves aventures, Les Moles va començar a elaborar el seu propi vi, tot un repte que ens obriria les portes d’un món apassionant. Buscant la proximitat i la qualitat, la Terra Alta va ser l’escollida per a la producció del vi de Les Moles; partint d’una matèria primera excepcional, amb els vins de Les Moles aportem la nostra visió de com creiem que haurien de ser els vins que acompanyen la nostra cuina.