L’equip

L’equip humà de Les Moles és un dels puntals d’esta casa. Primer Jeroni, després Carmen, ara també Pau i Roger i totes i tots els companys de cuina i sala, han anat fent créixer dia a dia el nostre restaurant.

Jeroni Castell

Propietari, juntament amb Carmen, i xef del restaurant Les Moles, Jeroni va descobrir la seua veritable vocació, la cuina, tard i per casualitat. Els inicis van ser molt durs però poc a poc i de manera autodidacta, el món dels sabors i les experiències gastronòmiques es va convertir en la seua gran passió. Una de les predileccions de Jeroni és el territori que l’ha vist nàixer i créixer com a persona i com a restaurador. Este territori, al sud i al nord del riu Sénia, li ha donat, a canvi del respecte, el compromís i la cura, els millors productes que un xef podria somiar. L’oli d’oliva verge extra, les ostres, l’arròs Montsià, la cabra hispànica o la tonyina roja de Balfegó, entre altres, són les eines d’expressió de la cuina de Les Moles, un restaurant que es troba just a l’encreuament de camins entre passat i futur, entre tradició i avantguarda.

La cuina de Jeroni Castell s’ha anat esculpint amb el pas del temps a través d’una filosofia pròpia que la fa una cuina única, singular i reconeixible. El territori, el factor sorpresa, la creativitat, la rebel·lia i la tècnica són eines que empra per fer allò que tan bé il·lustren les seues creacions: mantenir-se fidel a una filosofia.

Carmen Sauch

Apassionada dels vins i molt detallista, ella és l’encarregada de tindre cura de la sala i del celler del restaurant. Formada a la URV i amb un incansable afany d’aprendre i descobrir nous aromes i noves històries, Carmen ha estat capaç de donar un gir radical al nostre celler, a la seva carta de vins i caves, introduint progressivament noves Denominacions d’Origen. A dia d’avui en tenim quasi setanta, amb prop de quatre-centes referències nacionals i internacionals. El canvi més gran, però, no és l’ampliació del celler, sinó el canvi de filosofia en la recerca i l’adquisició de noves referències. Vins que s’adapten més a la cuina de Les Moles, vins desconeguts però amb molta història, vins novedosos i atrevits.

L’any 2012, Les Moles es va embarcar en un nou projecte capitanejat per Carmen: l’elaboració de vins propis. Un blanc, un negre, un criança i el Carmen’S, un vi que porta el seu nom i el seu segell més personal; un vi de macabeu de vinyes velles fermentat i criat durant vuit mesos en bóta de roure francès nova.

Pau Castell

Pau és el gran dels Castell Sauch. Criat entre fogons i cassoles, després d’un intent als quinze anys va decidir que no volia dedicar-se a la cuina. Ja encaminat cap a les ciències econòmiques, als 21 anys va descobrir la seva fascinació per l’alta gastronomia. Mà dreta del seu pare i segon de cuina des del 2017, Pau ha fet de stagier a restaurants com DiverXo, Disfrutar, Azurmendi o Gasthof Rössli (Suïssa). L’any 2017 va ser un dels deu finalistes del concurs San Pellegrino Young Chef. L’any 2019 va guanyar el segon premi del concurs Chef Balfegó i, un any més tard, el 2020, va resultar guanyador de la primera edició del Talentos Martiko.

Pau Castell

Pau és el gran dels Castell Sauch. Criat entre fogons i cassoles, després d’un intent als quinze anys va decidir que no volia dedicar-se a la cuina. Ja encaminat cap a les ciències econòmiques, als 21 anys va descobrir la seva fascinació per l’alta gastronomia. Mà dreta del seu pare i segond de cuina des del 2017, Pau ha fet de stagier a restaurants com DiverXo, Disfrutar, Azurmendi o Gasthof Rössli (Suïssa). L’any 2017 va ser un dels deu finalistes del concurs San Pellegrino Young Chef. L’any 2019 va guanyar el segon premi del concurs Chef Balfegó I, un any més tard, el 2020, va resultar guanyador de la primera edició del Talentos Martiko.

Roger Castell

Roger, lo menut de casa, s’ha anat incorporant progressivament a la gran família que és Les Moles. Mentre encamina el seu futur ha anat assumint cada vegada més funcions i actualment aprèn els entrellats de la sala de la mà de Carmen.

L’equip de cuina

A Les Moles tenim la sort de comptar amb una formació molt heterogènia i plurar de persones que ens ajuden a créixer cada dia. Algunes que porten més de vint anys a la nostra cuina, com és el cas de Tina, que va ser la mà dreta de Jeroni durant els primers anys de creixement del restaurant, però també gent jove amb molt esperit de superació i persones en formació que configuren un equip molt implicat i cohesionat.

“La història de Les Moles sense Tina s’hagués escrit d’una altra manera”.
Jeroni Castell

L’equip de sala

A sala també comptem amb un gran equip de persones molt compromeses amb la seua gran responsabilitat i que, en alguns casos, ens acompanyen des de fa molts anys en este camí que recorrem junts dia a dia.