Celebracions

PER A EMPRESES

Esdeveniments amb cuina d’autor de la mà de Jeroni Castell, xef amb una estrella Michelin i dos SOLS Repsol. Vs oferim una gran varietat de possibilitats per a que pugueu dissenyar el vostre menú fet a mida!

COMUNIONS

Si busqueu un lloc versàtil en un entron únic per celebrar el vostre esdeveniment, Les Moles és el lloc idoni. Comptem amb 6000 m2 de jardins, dos zones de banquets, un escenari per acollir espectacles musicals, màgia i tot tipus d’actuacions, diferents espais i ambients per adaptar-nos a la vostra celebració, per a grans i per a menuts.

ANIVERSARIS

L’equip de professionals de Les Moles Events us acompanyarà personalment durant el disseny de la vostra celebració per a que gaudiu del vostre esdeveniment amb cada detall pensat per vatros.

Per la professionalitat

L’equip de professionals de Les Moles Events us acompanyarà personalment durant el disseny de la vostra celebració per a que gaudiu del vostre esdeveniment amb cada detall pensat Per vosaltres.

ens adaptem a la teva celebració

A Les Moles Events vos proporcionem tot tipus de serveis addicionals per completar els vostres esdeveniments. Música en directe, discjòqueis, transport, candy bar, decoarció, fotomatón, ressopó, animació infantil, jocs, castells inflables, monitors infantils… Natros ens ocuparem d’aconseguir tot allò que ens sol·liciteu, però també tindreu total llibertat per contractar qualsevol servei extern pel vostre compte, si així ho voleu.