LA FOODTRUCK

OFERTA GASTRONÒMICA

Amb la Foodtruck de Les Moles volem aportar un toc més “gamberro” al teu esdeveniment, amb la garantia de la gastronomia d’Estrella Michelin! Entre totes les opcions que oferim,  trobareu l’hamburguesa de vaca vella amb allioli de llima verda i carbonara de tòfona, el hot dog de llonganissa del país, les nostres patates braves amb allioli i romesco picant o les croquetes de pollastre al curri. També oferim propostes fredes com la nostra versió de l’ensaladilla russa o el tataki de tonyina roja de Balfegó amb sèsam. I de postres, un “almendrado” de xocolate CREO o el pastís de formatge… i moltes coses més!

FESTIVALS, FIRES I FESTES PRIVADES

Si organitzeu un festival, una fira, unes festes majors o una festa privada i voleu que els vostres convidats disfruten de la gastronomia d’Estrella Michelin, la foodtruck de Les Moles és el que esteu buscant! A més, comptareu amb l’assessorament gastronòmic de Jeroni Castell, xef de Les Moles, per dissenyar el vostre menú a mida.

Per l’espai

Les nostres instal·lacions compten amb una zona especialment adaptada per a realitzar aperitius al jardí, dues zones de banquet, una interior i l’altra exterior, amb capacitat per a més de 300 persones cadascuna i uns jardins de més de 6000 m2 amb una gran zona chill-out I infinites possibilitats.

ON VULGueu

A Les Moles ens adaptem al vostre esdeveniment i portem la Foodtruck allà on la necessiteu. Expliqueu-nos com us imagineu el vostre dia i ho fem realitat!