Empreses

Per la nostra
infraestructura

A Les Moles disposem de l’infraestructura necessària per a qualsevol tipus d’esdeveniment d’empresa: presentació de productes, dinars i sopars d’empresa, convencions, aniversaris, etc. Comptem amb equips de projecció, equips de so i escenari, entre d’altres, a disposició dels nostres clients.

Per la gastronomia

Jeroni Castell, xef amb una estrella Michelin i dos SOLS Repsol, dissenyarà amb vatros el menú més adient per al vostre esdeveniment segons les vostres necessitats. Des d’un aperitiu-còctel, un àpat a la sala o la combinació de tots dos.

A més, amb la nostra carta tindreu la possibilitat d’incloure showcookings en directe per crear una atmòsfera d’interacció entre invitats i cuina.

Per l’espai

Les nostres instal·lacions compten amb una zona especialment adaptada per a realitzar aperitius al jardí, dues zones de banquet, una interior i l’altra exterior, amb capacitat per a més de 300 persones cadascuna i uns jardins de més de 6000 m2 amb una gran zona chill-out i infinites possibilitats.

Per l’espai

Les nostres instal·lacions compten amb una zona especialment adaptada per a realitzar aperitius al jardí, dues zones de banquet, una interior i l’altra exterior, amb capacitat per a més de 300 persones cadascuna i uns jardins de més de 6000 m2 amb una gran zona chill-out I infinites possibilitats.

Per la professionalitat

L’equip de Les Moles vos acompanyarà durant tot el procés d’organització i execució de l’esdeveniment. Mentre resoleu l’apartat gastronòmic amb Jeroni, la nostra gestora d’esdeveniments estarà a la vostra disposició per ajudar-vos, escoltar-vos, aconsellar-vos i organitzar l’esdeveniment amb vatros.