Nits d’estiu

MÀGIA, PROXIMITAT...

Les Nits d’Estiu a Les Moles són la consolidació d’un recorregut de gairebé deu anys dels sopars-concert amb actuacions com la de Pep Sala, Café Quijano, Pau Donés, Bebe, Pancho Varona, Chenoa o Pancho Céspedes. La màgia de la nit recau en la proximitat amb els artistes i la combinació amb un menú d’Estrella Michelin, pensat exclusivament per a aquella nit.  I se li suma els més sis mil metres quadrats de jardins amb una pedrera que s’il·lumina a la nit com a teló de fons perfecte! 

I GASTRONOMIA D'ESTRELLA

Cadascun dels nostres esdeveniments està pensat per ser únic i irrepetible. No hi ha dos Nits d’Estiu iguals. La combinació d’alta gastronomia i espectacles d’alt nivell amb el nostre entorn fan de les Nits d’Estiu a Les Moles una experiència única. Les Nits d’Estiu de Les Moles giren entorn un element clau que els caracteritza: la cuina d’autor, pel xef Jeroni Castell, amb la garantia d’una Estrella Michelin i dos Sols Repsol i menús dissenyats a mida única i exclusivament per a cadascuna de les nits.

2023 AMB MIKEL ERENTXUN

L’edició nº11 de Les Nits d’Estiu la vam viure amb Mikel Erentxun, líder i vocalista de Duncan Dhu, un dels grups mítics dels anys 80 anys amb èxits com ‘Cien Gaviotas’ o ‘En algun lugar’! Va presentar el seu últim treball ‘Amigos de Guardia’ on feia un recopilatori dels més de 30 anys de carrera musical. 

2022 AMB ALEX UBAGO I
TRIBUT A QUEEN

L’any 2022, les Nits d’Estiu complien 10 anys i el restaurant 30 anys, així que vam decidir donar-ho tot amb el cartell! Vam tenir dos Nits d’Estiu. El 23 de juliol vam viure la nit amb Alex Ubago, i el 26 d’agost vam disfrutar del Tribut de Queen nº1 a Europa que anava acompanyat del Tribut de Montserrat Caballé pels 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. 

EDICIONS ANTERIORS

Aquí us deixem un recull per les anteriors edicions de les Nits d’Estiu! 

– 2021: amb Tribut a Mecano i Concert de Pancho Céspedes

– 2020: amb el Concert de Chenoa i el Tribut ABBA ‘The New Experience

– 2019: Concert de Bebe