Àlex Ubago i el Tribut a Queen Nº1 a Europa formen el cartell del 10è Aniversari de les Nits d’Estiu a Les Moles

Enguany fa 10 anys  que el restaurant Les Moles, d’Ulldecona, celebra els estius amb unes nits úniques i especials on fusiona la millor música amb la gastronomia d’estrella que els caracteritza. Les Moles té una estrella Michelin i dos Sols Repsol, que el distingeixen com una referència gastronòmica a tota la província de Tarragona i Terres de l’Ebre. Enguany, en plena celebració també dels seus 30 anys des de que van obrir les portes, han volgut fer un pas més enllà i presentar unes Nits d’Estiu on els aniversaris, l’excel·lència gastronomica i la música de qualitat són el denominador comú. 

La primera nit d’estiu se celebrarà el proper 23 de juliol i l’artista convidat serà Àlex Ubago, que aprofitant la gira dels seus 20 anys a sobre dels escenaris, no ha volgut deixar passar l’oportunitat de gaudir de l’experiència de Les Moles. Serà una nit molt especial on els assistents podran degustar un sopar d’estrella elaborat pel xef Jeroni Castell i un fantàstic concert en directe amb les cançons més reconegudes d’aquest artista nacional.

La segona nit d’estiu, que servirà com a cloenda, es celebrarà el 26 d’agost i comptarà amb el Tribut a Queen Nº 1 a tot Europa: Queen Tribute Show, que a més, aprofitant la celebració dels 30 anys de Les Moles i els 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 comptarem amb la participació d’un tribut especial a Montserrat Caballé. Serà una nit màgica on es fusionarà de nou l’alta gastronomia i els millors èxits de Queen. 

Després d’haver comptat amb grans artistes de renom com Pancho Céspedes, Bebe, Chenoa o Café Quijano, entre molts altres, Les Moles segueix fidel a la seva aposta per fusionar concerts especials amb la gastronomia d’estrella de Les Moles.

Ja estan disponibles les entrades al lloc web de les moles, clica aquí per comprar-les.