Tenim una Estrella Michelin!

2 de desembre de 2023. La Guia Michelin ens ha donat una Estella Michelin al restaurant Les Moles!

La Guia Michelin ha guardonat el nostre restaurant Les Moles amb una Estrella Michelin. Estem molt contents i molt satisfets d’este reconeixement. A partir d’ara continuarem treballant per mantenir-la, sense perdre la passió, la creativitat i les ganes en què vam obrir el restaurant l’any 1992.

2 de desembre de 2023, HEM ACONSEGUIT UNA ESTRELLA MICHELIN!

Som el segon establiment de les Terres de l’Ebre en aconseguir este guardó i estem molt orgullosos i molt satisfets! Productes de molta qualitat, creativitat i sobretot molts esforços i molta passió són els que ens han fet arribar fins aquí! Per a natros és tot un orgull.

Volem donar les gràcies a la Guia Michelin per aquest reconeixement que per a natros és el major reconeixement mundial a nivell gastronòmic, i que, per tant, ens atorga molt de prestigi, però també molta responsabilitat que mos fa disfrutar, sense perdre el nord.

Sabem el que espereu vosaltres quan veniu al restaurant, per tenir una estrella Michelin, i treballem i treballarem cada dia per complaure la vostra experiència al nostre restaurant.