Proximitat

A Les Moles ens sentim privilegiats de tindre accés a una magnífica varietat de productes de proximitat d’alta qualitat. Per això, intentem reflectir este privilegi en cadascuna de les nostres creacions.

Lo nostre hort biodinàmic

És important cuidar i mimar la vida microbiològica de la terra si volem continuar gaudint-ne en un futur i treballar-la d’acord amb les energies vitals de la natura, no només amb les necessitats materials. Per això, a l’entrada del restaurant, tenim un hort biodinàmic i un jardí botànic que ens serveixen per elaborar part dels nostres plats. De l’hort a la taula, mai millor dit. A més, ens serveixen com a banc de proves experimental i ens ofereixen una font d’inspiració per a les nostres creacions. Aromàtiques, verdures I hortalisses cultivades a casa nostra: la màxima expressió de proximitat.

Producte de territori

La biodiversitat del nostre territori, les Terres de l’Ebre, el Maestrat i el Matarranya, és excepcional. Natros, que ens sentim privilegiats de tenir accés a esta magnífica selecció de productes de proximitat d’alta qualitat, el que intentem és reflectir este privilegi en cadascuna de les nostres creacions. Des de l’àmbit gastronòmic tenim el deure i la responsabilitat de posar en valor el nostre territroi i és per això que no ens cansem de reivindicar-lo. Des dels Ports fins a la mar, passant pel mar d’oliveres, el riu i el Delta de l’Ebre. La caça, els bolets i la tòfona; el peix I el marisc; els productes del riu i del Delta, marisc i arròs; el productes de l’horta i, com no, l’oli d’oliva de les nostres oliveres mil·lenàries.

Els nostres pans

Com natros, els nostres pans han anat evolucionant i millorant al llarg dels anys. L’any 1998 vam començar a fer-nos el nostre propi pa. Més de vint anys després, a principis del 2019 vam fer un canvi radical. Vam passar d’elaborar el nostre pa a tenir, literalment, una panaderia dins la cuina on elaborem pa diàriament. La diferència? , Hem fet una mirada retrospectiva i ara elaborem el nostre pa a la manera tradicional: procediments naturals, massa mare i fermentacions més llargues que aporten un sabor, una acidesa i una textura únics. Actualment tenim diferents varietats de pa, entre els quals podem trobar pa natural sense llevadura, pa d’anous, pa d’olives negres, de sobrassada, de penses, de llavors, de xapata i també coca d’oli.