Proximitat

A Les Moles ens sentim privilegiats de tindre accés a una magnífica varietat de productes de proximitat d’alta qualitat. Per això, intentem reflectir este privilegi en cadascuna de les nostres creacions.

Producte de territori

La biodiversitat del nostre territori, les Terres de l’Ebre, el Maestrat i el Matarranya, és excepcional. Natros, que ens sentim privilegiats de tenir accés a esta magnífica selecció de productes de proximitat d’alta qualitat, el que intentem és reflectir este privilegi en cadascuna de les nostres creacions. Des de l’àmbit gastronòmic tenim el deure i la responsabilitat de posar en valor el nostre territori i és per això que no ens cansem de reivindicar-lo. Des dels Ports fins a la mar, passant pel mar d’oliveres, el riu i el Delta de l’Ebre. La caça, els bolets i la tòfona; el peix i el marisc; els productes del riu i del Delta, marisc i arròs; els productes de l’horta i, naturalment, l’oli d’oliva de les nostres oliveres mil·lenàries.

ARRÒS MONTSIÀ

Lo Delta és un lloc màgic on la Mediterrània es troba en les aigües del riu Ebre, un entorn privilegiat en les condicions d’humitat, fertilitat i riquesa, ideals per al cultiu de l’arròs. 

Arròs Montsià és patrocinador del nostre restaurant, i natros estem molt orgullosos de col·laborar en ells. Tenim el privilegi de viure a les Terres de l’Ebre i poder disfrutar d’un producte de tanta qualitat com l’arròs Montsià. 

Els nostres pans

Com natros, els nostres pans han anat evolucionant i millorant al llarg dels anys. L’any 1998 vam començar a fer-nos el nostre propi pa. Més de vint anys després, a principis del 2019 vam fer un canvi radical. Vam passar d’elaborar el nostre pa a tenir, literalment, una panaderia dins la cuina on elaborem pa diàriament. La diferència? , Hem fet una mirada retrospectiva i ara elaborem el nostre pa a la manera tradicional: procediments naturals, massa mare i fermentacions més llargues que aporten un sabor, una acidesa i una textura únics. Actualment, tenim diferents varietats de pa, entre els quals podem trobar pa natural sense llevadura, pa d’anous, pa d’olives negres, de sobrassada, de penses, de llavors, de xapata i també coca d’oli.